Project Empowering Business

Project Empowering Business is een initiatief om mensen met een psychische, of andere kwetsbaarheid, te ondersteunen bij het ontwikkelen van zichzelf. Of het nou gaat om dagbesteding, hobby of betaald werk, samen met het mediabedrijf van eigenaar Stefan Vlaminckx gaat een deelnemer zichzelf en zijn activiteiten promoten.

Website, huisstijl, visitekaartje en ondersteuning

Middels het opzetten van een op WordPress gebaseerde website met .nl domeinnaam, het ondersteunen van de deelnemer in het werken met WordPress en het ontwikkelen van een huisstijl met een bijpassend visitekaartje, zorgen we voor een eenduidige presentatie van het werk van de deelnemer. Indien het de aanloop naar betaald werk betreft, leren wij de deelnemers netwerken via onder andere LinkedIn, en koppelen de website aan de diverse social media.

Laten zien wie je bent, en wat je kunt

Het doel van dit project is even simpel als doeltreffend: Door iemand zich te laten presenteren middels een website, over werk hobby of een andere interesse van de deelnemer, bereiken we twee doelen; een positieve bekrachtiging voor de deelnemer omdat hij/zij zich van zijn/haar beste kant kan laten zien. Het tweede doel is de deelnemer weghalen bij de gedachten over wat niet goed gaat, maar primair te laten focussen op dat wat wel goed gaat, door bezig te zijn met wat je graag doet.

Gesponsord

Middels sponsoring bekostigen we dit project. Mocht u ook bij willen dragen dan mag u uw donatie storten op NL 09 RABO 01774 267 64 tnv S. Vlaminckx, ovv Sponsoring Empowering Business

Dit project wordt mogelijk gemaakt door

Stefan Vlaminckx, Vlaminckx Beheer media en hosting

logo's van Vlaminckx Beheer en Nieuwe Start Ervaringswerk