FAQ, veelgestelde vragen

Omdat er altijd volgens een vaste werkwijze wordt gewerkt, zul je ervaren dat na het ingaan van de begeleiding, een start wordt gemaakt met het oplossen van je acute problemen. Bijvoorbeeld als je schulden of achterstanden hebt, problemen op je werk of een gebrek aan goede dagbesteding. Ondertussen maken we een analyse van jou als persoon om er samen achter te komen wat voor jou belangrijk is om het maximale uit jezelf te halen. Vervolgens gaan we het begeleidingsplan opstellen, waar je via een app op je telefoon zelf aan mee mag werken. En stap voor stap werken we richting de door jou gestelde doelen. Daarbij ben ik zelf ook psychisch kwetsbaar en lang in de ggz behandeld en ken dus het klappen van de zweep. Je zult meer begrip ervaren en betere ondersteuning.

Comment on this FAQ

Jazeker! Als je je e-mail hebt opgegeven, of andere gegevens, dan kun je die met een enkele mail naar admin@nieuwestartervaringswerk.nl vragen om verwijdering. Kom je er niet uit: bel 0623624630

Category: Privacy

Comment on this FAQ

VN ambassadeur is een erefunctie waarvoor je niet betaald krijgt. De VN ambassadeur houdt zich altijd bezig met een onderwerp dat de Verenigde Naties belangrijk genoeg vindt om extra aandacht voor te vragen. Koningin Maxima is VN Ambassadeur die aandacht vraagt voor geldzaken van burgers in arme landen. Angelina Jolie (actrice) is ook een VN ambassadeur, net als Leonardo di Caprio en zo nog wat beroemdheden.

Category: VN ambassadeur

Comment on this FAQ

Load More