Begrippenlijst

| https://nieuwestartervaringswerk.nl | Begrippenlijst

Korte uitleg over de gebruikte woorden. Een samenvatting van de langere teksten, zodat je via deze pagina snel de betekenis achterhaald.

Korte uitleg over de EasyROM app

EasyROM app

De EasyROM app is een tool gebaseerd op de hoogste wetenschappelijke standaard in het meten van jouw welzijn.

Depressie, pijn, reactie daarop van lichaam en geest, maar ook je sociale functioneren nemen we mee in de metingen. ISO en NEN gecertificeerd, veilig dus.

Zie: deze pagina

https://blog.nieuwestartervaringswerk.nl Het blog dat u gelezen moet hebben.
https://blog.nieuwestartervaringswerk.nl Het blog dat u gelezen moet hebben.
Mextra, ons cliënt volgsysteem

Mextra, cliënt volgsysteem anno 2019

Met Mextra hebben wij het dossier van onze cliënt, veilig opgeslagen. Maar ook makkelijk in te zien met een app bij cliënt op zijn mobiele telefoon. Per onderdeel mag de cliënt meedenken, mee bewerken en bepalen wie wat mag inzien. ISO en NEN certificering garanderen een veilig systeem.

Zie: deze pagina

https://www.dietistenpraktijkinevenwicht.nl/, de beste diëtiste van Nederland
http://www.mhfa.nl

Eerste hulp bij psychische klachten.

MHFA betekent Mental Health First Aid, of in goed Nederlands Geestelijke Gezondheid Eerste Hulp. Het is een cursus van vier bijeenkomsten die jou handvatten geeft om te gaan met iemand die acute psychische nood ervaart. Vaak wordt de cursus vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Doen dus! Een folder vindt u hier

UWV

| https://nieuwestartervaringswerk.nl | Begrippenlijst

Uitvoeringsorgaan Werknemers Verzekeringen, ook wel uitkeringsinstantie genoemd. Je krijgt met UWV te maken als je WW Werkeloosheidsuitkering of WIA een arbeidsongeschiktheids- uitkering krijgt.

Een PGB aanvragen

Een PGB is een Persoons Gebonden Budget om passende zorg van in te kopen. Als gespecialiseerd zorgverlener werk ik altijd op basis van een PGB met de indicatie WMO-bg Extra. Dat betekent dat de gemeente waar jij woont het budget beschikbaar stelt, wij een standaard overeenkomst afsluiten en de gemeente de SVB het budget laat verwerken. Hier vindt je het aanvraagformulier dat wij samen in moeten vullen om een PGB aan te vragen.

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid