Internationale erkenning voor onze manier van werken, die wordt beoordeeld als patiëntgericht, en daarmee mag het Value Based HealthCare heten.
Apentrots zijn wij met deze prachtige internationale prestigieuze erkenning
Korte uitleg over de EasyROM app
 

EasyRom app

Meten is weten… Iedere techneut weet dat dat een waarheid als een koe is. Maar hoe meet je een gemoedstoestand? Een depressie, of een ander gevoel?

Hoe wij meten om te weten

Elk leefgebied heeft zijn eigen onderzoek. Bijna elke vraag is zo te onderzoeken, en herhaal je die onderzoeken geregeld dan ontstaat er vanzelf een beeld van hoe het ervoor staat.

En wij kiezen daarvoor volmondig de EasyROM app.
Dit vooral vanwege de lage kosten en hoge kwaliteit die je krijgt voor dat beetje geld. In nauwe samenwerking met de ontwikkelaar, zijn we na een uitgebreide testfase, begonnen met het uitrollen, wat betekent dat elke bij ons in zorg zijnde cliënt de app op zijn of haar IOS of Android apparaat krijgt geïnstalleerd.

Tweede belangrijke punt is de veiligheid, waarover je meer leest op de site van EasyROM app. De gegevens blijven op jouw apparaat. En zijn hartstikke goed beveiligd. NEN en ISO certificering, Voldoet aan de nieuwe AVG.

Maar vooral, je meet er resultaten mee waardoor we samen kunnen bijstellen wat niet werkt, verstevigen wat helpend is, en een goed beeld kunnen vormen van jou staat van zijn.
Ook kunnen we dan laten zien aan de financier van jouw zorg, gemeente bij WMO, of bijvoorbeeld andere zorgverleners, wat jouw progressie is.
Voor onszelf is het een aanwijzing of we op het goede pad zitten.

Mochten we jou vragen mee te werken aan een onderzoek per app, dan rekenen we op jouw medewerking. Wij verplichten echter niets.

Apps die wij gebruiken: https://www.mextra.nl

Mextra

Wij werken graag met Mextra omdat je als cliënt voledig inzicht hebt in je eigen dossier, interactief kunt deelnemen binnen de elektronische omgeving, en maximale controle hebt over je eigen gegevens.

Hieronder een aantal video’s met uitleg over Mextra

https://youtu.be/pRL3MQtiBxM
Uitleg over het Mextra zorgdossiersysteem
https://youtu.be/mv-R20576wg
De verschillende Mextra Modules
https://youtu.be/5aR7Eun55GM
Het ondersteuningsplan in beeld
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren