Internationale erkenning voor onze manier van werken, die wordt beoordeeld als patiëntgericht, en daarmee mag het Value Based HealthCare heten.
Apentrots zijn wij met deze prachtige internationale prestigieuze erkenning

EasyRom app

Mextra

Meten is weten… Iedere techneut weet dat dat een waarheid als een koe is. Maar hoe meet je een gemoedstoestand? Een depressie, of een ander gevoel? Meer zien?

Elk leefgebied heeft zijn eigen onderzoek. Bijna elke vraag is zo te onderzoeken, en herhaal je die onderzoeken geregeld dan ontstaat er vanzelf een beeld van hoe het ervoor staat.

En wij kiezen daarvoor volmondig de EasyROM app.
Dit vooral vanwege de lage kosten en hoge kwaliteit die je krijgt voor dat beetje geld. In nauwe samenwerking met de ontwikkelaar, zijn we na een uitgebreide testfase, begonnen met het uitrollen, wat betekent dat elke bij ons in zorg zijnde cliënt de app op zijn of haar IOS of Android apparaat krijgt geïnstalleerd.

Tweede belangrijke punt is de veiligheid, waarover je meer leest op de site van EasyROM app. De gegevens blijven op jouw apparaat. En zijn hartstikke goed beveiligd. NEN en ISO certificering, Voldoet aan de nieuwe AVG.

Maar vooral, je meet er resultaten mee waardoor we samen kunnen bijstellen wat niet werkt, verstevigen wat helpend is, en een goed beeld kunnen vormen van jou staat van zijn.
Ook kunnen we dan laten zien aan de financier van jouw zorg, gemeente bij WMO, of bijvoorbeeld andere zorgverleners, wat jouw progressie is.
Voor onszelf is het een aanwijzing of we op het goede pad zitten.

Mochten we jou vragen mee te werken aan een onderzoek per app, dan rekenen we op jouw medewerking. Wij verplichten echter niets.

 

 

Wij werken graag met Mextra omdat je als cliënt voledig inzicht hebt in je eigen dossier, interactief kunt deelnemen binnen de elektronische omgeving, en maximale controle hebt over je eigen gegevens.

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid