activiteiten voor inclusie en rechten van de mens met een beperking

Bewindvoerder voorgelicht.

Vandaag de eerste voorlichting gegeven en een poster uitgedeeld aan een beschermingsbewindvoerder. Hopelijk volgen er nog velen.

Burgemeester Oss uitgenodigd om Manifest te tekenen

Vandaag heeft de burgemeester van Oss een uitnodiging ontvangen om het manifest Iedereen doet mee, te ondertekenen. Het manifest is een initiatief van Coalitie voor Inclusie, met als doel zoveel mogelijk gemeenten mee te krijgen in het juist implementeren van het verdrag rechten van de mens met een beperking.

Wikipedia-pagina VN-verdrag

Vandaag heb ik op Wikipedia een pagina in het Nederlands aangemaakt waarop in duidelijke taal wordt uitgelegd wat het verdrag inhoud en wat dat precies betekent voor Nederland, kwetsbare mensen en de rest van de maatschappij. Daarbij heb ik het boekje De betekenis van het VN-verdrag voor mensen met een beperking en de poster over het VN verdrag, beide afkomstig van de LFB Wolvega, als basis gebruikt. Langs deze weg wil de LFB Wolvega dan ook hartelijk danken voor hun inzet. Zij hebben een knap staaltje werk geleverd in het simpel uitleggen van een best moeilijke verdragstekst. Het boekje en de poster besteld u rechtstreeks bij LFB Wolvega. Let op, pagina is door een moderator weer verwijderd. Zie berichtenpagina zie ook mijn blog

Podcast blog on mensen met een visuele beperking tegemoet te komen.

Recent ben ik begonnen om blogberichten in te spreken voor ons podcastkanaal. Ook komen zo snel mogelijk alle pagina’s van de website in audio uit op ons kanaal.

VN ambassadeur is een erefunctie waarvoor je niet betaald krijgt. De VN ambassadeur houdt zich altijd bezig met een onderwerp dat de Verenigde Naties belangrijk genoeg vindt om extra aandacht voor te vragen. Koningin Maxima is VN Ambassadeur die aandacht vraagt voor geldzaken van burgers in arme landen. Angelina Jolie (actrice) is ook een VN ambassadeur, net als Leonardo di Caprio en zo nog wat beroemdheden.

Category: VN ambassadeur

Comment on this FAQ

Load More