Wikipedia pagina VN-verdrag rechten van de mens met een beperking

Op de Nederlandse Wikipedia is een nieuwe pagina verschenen. Die gaat over het VN-verdrag rechten van de mens met een beperking. Publiceren over het verdrag reken ik tot mijn taken. Bekijkt u hem even en verbeter mijn werk waar nodig.

Zo snel als ie er stond….

Zo snel was ie ook weer weg. “Op Wikipedia geldt voor niemand het universele recht op informatie in begrijpelijke taal” aldus degene die de pagina verwijderde, omdat er al een semi wetenschappelijk epistel over hetzelfde onderwerp op Wikipedia aanwezig was. Voor mensen met een beperking geldt het recht op begrijpelijk informatie in voor hen duidelijke taal niet op Wikipedia. Waarvan akte.

Geef een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid